Broodjes bestellen Rotterdam zuid


Uw broodjes bestellen in Rotterdam Zuid

Wat is er nu lekkerder dan verse broodjes bestellen in uw eigen Rotterdam Zuid? Wist u dat dat heel makkelijk kan bij ons? Wij zijn Le Boulanger en u vindt ons op een wel heel toepasselijke locatie, De Versmarkt in Winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam! Wij zijn er om uw dag op de best mogelijke manier te laten beginnen, maar ook om u in de lunchpauze te voorzien van een goede bodem. Broodjes bestellen was nog nooit zo eenvoudig en smakelijk in Rotterdam Zuid.

Wat voor broodjes kunt u bij ons bestellen?

Wij zijn de bakker voor de echte broodjesliefhebber. Want of u nu gauw voor onderweg een heerlijk broodje mee wenst te nemen, of gezellig met vrienden of collega’s uitgebreid wilt lunchen, bij Le Boulanger bent u hoe dan ook aan het juiste adres in Rotterdam Zuid. Naast heerlijke, verse broden en gebak in onze bakkerij, bieden we u ook de service om broodjes te bestellen. U kunt dat heel eenvoudig op onze website doen, maar ook telefonische bestellingen zijn mogelijk. Op onze website ziet u precies welke broodjes u bij ons kunt bestellen. Bent u een liefhebber van warme broodjes tussen de middag? Kies dan een van onze heerlijke panini’s of bijvoorbeeld een broodje hamburger. Ook voor de culinaire smikkelaar van koud belegde broodjes zijn wij uw aangewezen persoon in Rotterdam Zuid. Zo bieden we een ruime keuze in vlees-, kaas- en vis beleg, maar ook feestelijk belegde sandwiches zijn bij ons als broodjes te bestellen.

Wanneer kan Rotterdam Zuid broodjes bij ons bestellen?

Iedereen kan broodjes bij ons bestellen. Als u bijvoorbeeld al een dag vooruit kunt plannen, kunt u online bij ons uw broodjes bestellen. Voor 15:00 uur besteld is de volgende dag genieten van heerlijke broodjes. Is het een last-minute ingeving om lekker te genieten van verse broodjes? Dan kunt u telefonisch broodjes bij ons bestellen!